19 iulie 2009

Girl from Ipanera

"Priveste aceasta zi! Caci ea este viata, viata adevarata. Prin efemera ei durata se intind toate schimbarile si adevarurile existentei tale: extazul cresterii, gloria luptei, splendoarea frumusetii. Ziua de ieri e doar un vis, ziua de maine doar inchipuire. Un azi trait din plin face din fiecare ieri un vis al fericirii si din fiecare maine o imagine a sperantei. De aceea, priveste bine si traieste Aceasta zi!"



"Deschide noaptea, arunca-te cu gandul inainte, sangele se face verde, fericirea e in tine, trandafirii nu sunt negrii, sunt doar umbrele-le-le-le, aprinde-ti visele!..."


"A mai trecut o zi, noaptea se va sfarsi, simt ca parca n-as vrea..."

2 comentarii:

lameduck2k2 spunea...

te repeti cu citatele draga emel.anyway...it`s nice catching up to your blog;))

EMEL spunea...

he's alive, I repeat, he's alive! :) in ceea ce priveste citatele, repetitia a fost cu intentie, si nu aceea de a vedea cine este pe receptie :P repetitia nu e intotdeauna un lucru rau, e bine uneori sa (te) mai si repeti, ca sa nu uiti, ca sa inveti lectia, ca sa te faci auzit (sau citit)! si, cu mici exceptii, e mai bine sa te repeti decat sa nu ai nimic de spus! ;) anyway, glad you stopped by! so, I'll see you around I guess, dupa blogurile gri!...