14 iunie 2008

Cuvinte pline de (ne)inteles...

"All we are is dust in the wind".

Pentru ca la inceput a fost (cu)vantul. Sau cel putin asa ni se spune. Si noi, oamenii, am fost invatati sa credem tot ce ni se spune.

Credem in magie. Credem in superstitii. Credem in astrologie. Credem in promisiuni. Credem in vise. Credem in Dumnezeu. Credem in bine. Credem in schimbare. Credem in cuvant. Credem in sansele Romaniei la Euro 2008. Credem in abonamentele cu minute incluse pe viata. Credem in minuni. Credem in noroc. Credem in povesti. Credem in dragoste la prima vedere. Credem in egalitatea sanselor. Credem in oameni. Credem in minciuni.

Le punem frumos pe toate in cosul nostru de cumparaturi. Pentru ca si viata este un supermarket. Si aici economia de piata functioneaza dupa aceesi regula de aur. Ambalajul vinde continutul. Daca vanzatorii de iluzii pot fi acuzati de mercantilism, nici noi, cumparatorii, nu putem fi absolviti de orice culpa. Pentru ca avem dreptul de a alege. Dreptul de a alege sa credem in ce vrem noi.

Nu stiu in ce cred cangurii. Astept insa cu nerabdare ziua cand cercetatorii americani vor descoperi ce anume ii face sa topaie tot timpul de fericire... :)Later edit:
A deal is a deal ! So there, I've done my part!

Niciun comentariu: